دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
سرخط خبرها

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۶
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی
سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، ساندویچ و انواع غذا‌های گوشتی استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سس فرانسوی یکی از خوشمره‌ترین سس‌ها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسوی

سس فرانسوی، از محبوب‌ترین سس‌های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذا‌ها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها است.

سس فرانسوی آماده در دسترس است، اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می‌توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه‌ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی، آورده ایم، تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی

آب نصف پیمانه

سرکه (سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب) نصف پیمانه

پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد

سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ

روغن زیتون یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی

مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.

مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می‌شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.

مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.

مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.

سس فرانسوی شما آماده است، می‌توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید!

نکات مهم

اگر می‌خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالاد‌های سبز برسانید، می‌توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.

در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می‌ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می‌شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می‌شود.

به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید، اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.

برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.

هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->